If we hold on together

Jag ligger och tittar på Svenska miljonärer i brist på annat. Skulle behöva få ner säsong 5-8 av Greys, men nej det går tydligen inte. Så jag får nöja mig ett tag på konstiga program på playkanalerna på datorn.
Jag har haft en bra dag idag. Jag har jobbat och sedan umgåtts med min kära bror. Vi åt pizza och tittade på Pippi, vilken nostalgi! Jag ligger redan i sängen, är trött som en.. vad man nu säger. Imorgon har jag dock lite sovmorgon.  Börjar 8.30 istället, skönt! Skridskor står på schemat imorgon. En gång i tiden kunde jag faktiskt åka, nu vet jag inte ens om man kan kalla det åka. Det är mer som om jag snubblar/glider/går/vinglar fram, haha! Men det är kul ändå.
En riktigt fin låt med Diana Ross. Nostalgi här också, från Lillefot - Landet för länge sedan.

Nu håller vi tummarna!

Ja, nu håller vi tummarna riktigt hårt! Visningen gick bra, radhuset var perfekt för mig! Det hade en knallrosa walk in closet också haha, det gillar vi! Nu ska jag bara ringa bostadsförmedlingen imorgon bitti och fråga lite saker. Hoppas verkligen jag får kontraktet!


Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen. Jag börjar jobba 7.30 imorgon bitti så jag behöver massor med sömn nu. Nu säger jag godnatt!


Som ett barn på julafton

Jag är pirrig i magen, förväntansfull, orolig.. Nä jag vet inte ens hur jag ska förklara! Denhär visningen har gjort mig lite småknasig tror jag. Jag längtar som ett barn väntar på att få öppna sina paket på julafton. Jag måste sansa mig lite, och nu är min rast slut. Back to work!


Godmorgon tisdag

Jag sitter och dricker ett glas cappucciono och äter en risifrutti blåbär till frukost. Jag trodde aldrig jag skulle orka gå upp imorse, men nu sitter jag här, uschad, sminkad, påklädd och ska strax gå.
Jag börjar 07.30 idag, öpnnar.
Tisdag idag, vilket betyder VISNING PÅ RADHUSET! Gud jag hoppas verkligen att jag får det. Helt underbart skulle det vara, och perfekt för oss. Men jag ska inte börja förhasta mig som vanligt. Det är några stycken före oss i kön. Men man kan ju alltid hoppas och önska! Det är klockan 18.00 ikväll, längtar så!
Måste nog börja rappa på nu, ska vara på plats halv.

Fields of gold

Helt underbart fin låt av en underbart fin sångerska. Rest in peace.

julklänningar

Jag har suttit och kikat lite på klänningar inför julafton. Jag älskar och klä upp mig på speciella dagar och på julen kör jag oftast rött. Det är inte ofta jag bär färgglada kläder i vanliga fall. Min favoritfärg är svart och jag köper mycket svart har jag märkt.
Här är iallafall några klänningar jag gillade.
Både vacker långklänning, stilren klänning och sofistikerad klänning osv.

Efter regn kommer solsken

Solen strålar samtidigt som det är iskallt ute! Jag blev inte ledig idag, precis när jag skulle somna om imorse efter att jag vinkat av gubben min ringde telefonen. Vinterkräksjukan härjar ju nu så jag fick hoppa in extra.
Jag har min rast nu så jag ska snart gå in igen. Jag är lite småtrött då jag inte fick så mycket sömn inatt så när jag slutar idag blir det vila!


Bild på bror som tatuerar mitt ben!


Ny tatuering

Efter massa fixelifix med designen blev jag tatuerad av brorsan. Många säger att jag är knäpp men jag älskar att ligga under nålen. Det går inte att beskriva känslan! Tänk dig en superskön massage som plötsligt tar slut, så känns det när jag är klar. Lite tokig är jag kanske, men min pappa tycker att det är lika skönt som jag, antar att jag fått min höga smärtgräns efter honom. Den nya är inte helt klar än, men när den är det ska jag fota den. Jag har redan tre stycken tatueringar sedan innan och alla betyder väldigt mycket för mig. Varje tatuering och också tillägnad någon speciell i mitt liv.

Min pojkvän kom och hämtade mig hemma hos familjen efter jobbet och nu är vi i vårat lilla krypin. Sovdags på hög nivå då klockan ringer 06.00. Jag är ledig, men ska upp och skjutsa honom till jobbet då han ska jobba ett dygn i sträck och jag vill ha bilen då.
Jag har inga som helst planer för imorgon förutom att längta till Tisdag då vi ska göra något väldigt roligt.
Jag kanske tar mig en sväng förbi IKEA och kikar lite där, flyttar ju ändå snart och det är lite saker som behöver införskaffas. Men isåfall blir det bara att titta, handla möbler vill jag absolut inte göra utan pojkvännen. Det är något  man gör tillsammans när man flyttar ihop ju! Men kika lite skadar aldrig!
Jag ska lägga mig och titta klart på Den vite Massajen nu. Sov gott världen så hoppas vi på snöfall här under natten!

Lite info om mig

Blogg efter blogg efter blogg har jag startat de senaste sju åren. Nu ska jag vara seriös istället. Denhär bloggen kommer bli min dagbok, mitt sätt att visa delar av mitt liv. Den kommer vara fylld av musik och intressanta saker.
Jag är 21 år, inneboende hos några vänner tillsammans med min pojkvän, min blivande man.
Vi flyttar ut om en månad till något eget vilket ska bli helt underbart!
Jag är utbildad kock men jobbar förtillfället med barn på min gamla grundskola.
Jag har bott och gått i skola utomlands ett par år, där jag var tvungen att lära mig prata, läsa och skriva Thailändska på ett halvår för att kunna gå i skolan och förstå. Första halvåret hade jag och min lillebror homeschooling för att lära oss det mesta. Vi båda klarade det, även fast jag trodde att jag aldrig skulle lära mig att hålla reda på alla konstiga bokstäver, siffror och ljud. Men det gick ändå. Jag flyttade tillbaka till sverige för att gå gymnasiet här, medans familjen stannade kvar i Thailand. Nu har de kommit tillbaka, fast min mamma bor i Spanien istället.
Jag har två underbara småsyskon, en bror på 18 år och en syster på 6 år. Syster bor i Spanien och går i skola där och bror bor här.
Vill du veta något mer? Bara att fråga så ska jag försöka svara om det inte är allt för personligt.

RSS 2.0